Monday, March 9, 2009

Maar da's toch verkeerd?!

Albert Heijn is alweer vol in de race voor het knálfeest dat pasen heet! Tussen het verse vlees en het immer exotische sambal-schap verrijst in een storm van goudfolie en kartonnen madeliefjes een waarlijke Ka'aba van paaseitjes, chocolade hazen, schuimpjes met sprinkels en...

...borstplaat.

Maar da's toch verkeerd?! Da's toch alleen voor de échte feestdagen?

Maar het is wel borstplaat...

En het kost ook nog's bijna vier euro! Voor wat suiker met koffiemelk!

Maar het is wel borstplaat...

En wat dat betreft: het is suiker. Met koffiemelk.

Maar het is wel borstplaat...

En die smaken! Vanille alla, maar pistache en advocaat? De enige andere acceptabele aroma's zijn toch duidelijk mokka en chocolade, lijkt me.

Maar het is wel borstplaat...

Hmmmm, borstplaat...

2 comments:

  1. Borstplaat is vies, en bovendien ouderwetsch, en het doet me altijd denken aan borstrok.

    hurrrrr

    liefs, Brief met Foto

    ReplyDelete
  2. Opa stond 2 x per jaar in de keuken en dat was allebei in december. De eerste keer om met Sinterklaas (slag)room-en choc.borstplaat te maken en hij bakte met Kerst appelflappen (met een douchemuts op tegen de stank!)

    ReplyDelete