Monday, July 22, 2013

Blinde Schildpad slaat een slag tegen de crisisBeste Koning,

Deze brief schrijf ik maar aan U want ik weet verder ook niet wie er over de dieren en zo voor de feestdagen gaat, zoals de Kerstman. Ik heb namelijk een idee. Zelf weet ik niet of het een goed idee is. Dat laat ik dan ook allemaal graag aan U over. Ik kreeg mijn idee vanwege de crisis, waar u vast wel van gehoord heeft: de Paasgier. Nu hebben we de Paashaas. Maar voor de Paashaas heb je wel vier nieuwe letters nodig om van een gewoon dier een speciaal feestdagdier te maken (een P, een A, nog een A en een S). Voor de Paasgier maar eentje (een P). Dus dat is, lijkt me, voordeliger. Een nadeel van de Paasgier is misschien wel dat hij karkassen verstopt, in plaats van eieren. Maar aan de andere kant: alles went. Bovendien is Pasen maar een paar dagen per jaar.

Groetjes (ook aan de mevrouw de Koningin),

Blinde Schildpad

No comments:

Post a Comment