Monday, November 15, 2010

Informatie over insecten

Hallo!

Vanalles en nogwat over lieveheersbeestjes kun je lezen op Stippen.nl!

Ook interessant is het Wikipedia-artikel over sabelsprinkhanen!

De weta komt uit Nieuw Zeeland!

Wat zijn dit???

Dit zijn Zapotec Nestjes! Die worden gebruikt om cochenille-luizen uit te zetten op schijfcactussen. En van cochenille-luizen wordt dan weer een rode kleurstof gemaakt die veel in eten zit! Zoek maar eens iets met E120 erin!

En als laatste tip staat er op www.heteroptera.eu vanalles over wantsen in Europa! Deze homepage is wel in het Duits.

Dat was het.

(image credit: CC Wikimedia Commons)

9 comments:

 1. Alsjeblieft! Informatie over insecten is interessant! :D

  ReplyDelete
 2. Vet koel! Wat ook leuk is, zijn andere websites over insecten. Die spaar ik namelijk ook leuk hè.

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! Ik heb zelf een lijst gemaakt met een heleboel websites over insecten en ook over spinnen en andere beestjes. Misschien kunnen we een keertje ruilen of vergelijken! De beste website vind ik trouwens www.google.nl. Daar kun je alles zoeken over insecten en ook links naar bijna alle andere websites vinden!

  ReplyDelete
 4. steelletje kut Mogole lekker grapjes maken met traumas he denken julie soms dat het leuk is om inscect te hebben,ik zou jullie weleens willen zien als julliie het zelfde hadden mee gemaakt asl ik, dat je hele j eugd naar de Knakenr is of je het dan nog steeds zo grappig vind he ik ga tog ook niet kamker zeggen tegen Jullie aslof dat leuk is of aids, insect is een suerieus perobleem maar dat vinduen julie zker grappig stelletje kkanekerlijer je moedwer heeft Aiids

  ReplyDelete
 5. @Blinde Schildpad
  Goed idee!!! Ik heb er ook nog wel een paar dubbele sites, over insecten dan. Deze mag je nu al hebben: www.incest.org. Veel plezier ermee!!!

  ReplyDelete
 6. @Absent Martian: Hè, fijn, dank je. Pfff.

  ReplyDelete