Saturday, June 5, 2010

Stilleven met asfalt, zon en dopje

10 comments:

 1. Ach ja, ik weet nog goed, die tijden dat het ondraaglijk zonnig was. Tegenwoordig regent het alleen nog maar.

  ReplyDelete
 2. het jammere van lange mouse-overs is dat je ze niet in een keer kunt lezen en dan telkens heen en weer miet klikken van en naar een pagina...
  (en like @ foto!)

  ReplyDelete
 3. Laat ik nou helemaal niet door hebben gehad dat het onderhavige plaatje van een mouse-over was voorzien!
  Bij mij blijft-ie prima hangen; kan een browserkwestie zijn. Of je houdt je muis niet stil.

  ReplyDelete
 4. @Nynke Ah, ik zie in mijn log dat je Internet Explorer gebruikt. Inderdaad niet echt een browser voor mensen die op internet willen... Ik hoop dat je van je broodheer iets anders mag installeren.

  ReplyDelete
 5. Ik kan me vergissen, maar ik meen thuis met Mozilla hetzelfde probleem te hebben (bij xkcd iig).

  ReplyDelete
 6. Hmm, dan heb je misschien een update gemist. Dat mouse-overs gewoon blijven hangen tot je de muis weer beweegt is redelijk recent.

  ReplyDelete
 7. hm, de thuistest bewijst idd dat het blijft hangen als je braaf stil blijft met de muis. dat had ik gewoon nog nooit gedaan. bedankt voor de tip :)

  ReplyDelete
 8. Hee, in Safari en in Camino verdwijnen ze na een seconde of 10. Niet lang genoeg voor een langzame lezerd als ik.

  ReplyDelete
 9. Okayokayokay, er staat De stad als plaats waar de anderen wonen, maar u niet; asfalt als kuisheidsgordel van de cultuur; verlatenheid; ons fossiele fenotype; het onmiddelijk verleden; de dood niet als dialectische tegenpool van het leven, maar als synoniem, als het ware een schaduwrizoom; de dingen als bezield, de mens als ontzield; tekst als mist/mist als tekst; pardon, u zegt?; absurditeit als antwoord, kennis als vraag; schijnschijn: wat alleen schijn lijkt, maar echt is.

  Kun jij effe naar mijn rug kijken, schat? Ben ik al diepzinnig?

  ReplyDelete
 10. Hehe, wat een lollig tekstje Schildpad! Daar steek je weer echt meesterlijk de draak met vanalles, hoor!

  Maar ehm, ideetje: zou het niet hip zijn als dat op d'een of andere manier verstopt zat in het plaatje? 'k Weenie, misschien dat het pas tevoorschijn komt als je (niets)vermoedend met je muis boven het plaatje hangt ofzo?

  ReplyDelete