Thursday, March 11, 2010

The Specials - Enjoy YourselfHet liedje dat me vanavond een beetje in de kop zat...

(Je blijft er iig vrolijker onder dan onder The Hum uit Philip Glass' Songs From Liquid Days, want die is toch gewoon een beetje raar. En mede geschreven door Paul Simon, zie ik nu. Daar heb ik toch altijd mooi overheen gekeken. En die voiceover in de versie waar ik naar link, die is gewoon, eh, raar. Die hoort daar niet. Anyway. Tijd voor om naar bed.)

5 comments:

 1. Hou je niet van Paultje Simon dan? En sinds wanneer vind jij Changing Opinion raar? Zijn er nog meer dingen die je me moet vertellen? Straks ga je me nog mededelen dat je het wondermelancholieke Freezing óók niet leuk vindt omdat het door Linda Ronstadt wordt gezongen, die toevallig ook de tweede stem doet in Paultjes minstens zo mooieUnder African Skies.

  ReplyDelete
 2. Godmiljaar t'n dju! N'n spatie vergeten zee allee.

  ReplyDelete
 3. Nee, ik ben dol op Paul Simon. Graceland is bijna zonder twijfel de mooiste popsong aller tijden. En dat ik Changing Opninion raar vind, wil helegaar niet zeggen dat ik het niet leuk vind. Maar vrolijk wordt ik er niet van dan, daar moesten we met z'n allen ook maar's heel eerlijk over zijn, in dit huis.

  ReplyDelete
 4. Nou [elleboogstoot], daarover lopen onze "Meningen" dan kennelijk [por por] "Uiteen"! ;)

  ReplyDelete
 5. Hee verrek, wat een rare uitvoering van Changing Opinion! Daar had ik toch mooi overheen gekeken.

  ReplyDelete