Wednesday, October 6, 2010

Tum tum tumtum. Tim tumtum, tumtum tumtùùùùùm...


Wat Drabkikker kan met moeite, kan ik met een filtertje op mijn 'foon. Cheap-ass vanzelf, maar wel lekker naargeestig.

7 comments:

 1. Oh, dus nu is het niet meer de Johannes de Doperkerk?

  Puike plaat.

  ReplyDelete
 2. Hangt enigszins van je definitie van "kerk" af, maar een actief paaps Godshuis is het in ieder geval niet meer. In het belendende kloostergebouw heeft lang iets gezeten dat Instituut Praehep heette, iets wat ik alleen maar weet omdat ik Praehep altijd zo'n onsmakelijk woord heb gevonden. Ik stel voor de kleine beetjes zurig braaksel die men soms op kan geven als men onvoorzichtig boert 'praehep' te noemen.

  ReplyDelete
 3. Dus ik zeg tegen Sjon, moet je luisteren, ik ze-praehep- ik zeg: 'rolschaatsen? met jouw bouw?'

  Ja, goedgekeurd.

  ReplyDelete
 4. Doet me er overigens aan denken dat mijn moeder altijd onpasselijk werd van 'Trebol'.

  Dankzij jouw link hebben sommige mensen nu pas door dat ik weer actief ben. Dank!

  ReplyDelete
 5. WDN, dissen jullie nou mijn 'hood??? That shat is whick, yo.

  Trouwens, het is logisch: het is het hoekie van de Franekertrekvaart en de Bolswarder Vaart. Wees blij dat het niet Trekbols heet!

  ReplyDelete
 6. Oh, dáárom rennen de meisjes allemaal voortijdig bij me weg.

  ReplyDelete