Tuesday, July 13, 2010

Epische circumzenithale boog in Groningen

Na de regen komt zonneschijn! Vanochtend zag ik deze glorieuze circumzenithale boog:

Klik op het plaatje voor de hele display (met 22º halo en bovenraakboog).

7 comments:

 1. Even dacht ik dat dit een gastpost van Drabkikker was. Maar jij schijnt ook in de wolken te zijn. Mooi hè, alles.

  ReplyDelete
 2. Hmm, zolang er nog in Mogadishu kleuters 12 uur per dag koperdraad uit huisafval zitten te trekken ben ik nog niet bereid toe te geven dat alles mooi is, maar potentie heeft het zeker.

  ReplyDelete
 3. wuuuuuu, mooi.... met dank aan Drabkikker zijn hoofd (of was jij eereder? nee toch?)

  ReplyDelete
 4. Hmm, ik zal je zeggen dat ik dat eigenlijk niet meer weet. Het staat me bij dat Drabs iets eerder was met zijn fascinatie voor lichtjes-in-lucht. Hij blowde dan ook een stuk meer ;-)

  ReplyDelete
 5. hihihi :). en sorry voor de extra 'e'in 'eerder'.

  ReplyDelete
 6. Met alle respect meen ik te mogen opmerken dat het weinig relevant is om je af te vragen wie er 'eerder' was in het waarderen van 's natuurs schoonheden. Wij delen deze fascinatie al sinds onze beginjaren. Ik feliciteer Schildpad met dit uiterst geslaagde exemplaar!

  ReplyDelete
 7. Ja, ik ken ons Schildpad natuurlijk niet zo goed he, dus dat wist ik niet. Maar daar jullie het me nu allebei verteld hebben, zal ik bij de volgend hemellichtjesgerelateerde post van Schildpad zulke dingen niet meer zeggen :).

  ReplyDelete