Friday, May 7, 2010

Theresa Andersson - Oh Mary


(via ze frank)

7 comments:

 1. en ja, zo kun je een viool natuurlijk ook gebruiken!! Erg leuk!!

  ReplyDelete
 2. Maar zie je wel dat ze alles zelf doet? Ze neemt steeds stukjes op, draait die af, en zingt en speelt daar dan weer overheen.

  ReplyDelete
 3. Eerste keer dat ik dat live-laagjes-opnemen zag was KT Tunstall bij Jools Holland (http://www.youtube.com/watch?v=r7XIQ_6J2do; Rolling Stone heeft iets betere kwaliteit: http://www.youtube.com/watch?v=ulyoxdhHrIs) - maar jouw Theresa is iets interessanter!
  Hoewel ter verdediging van KT, dat was toen natuurlijk ook best interessant...

  ReplyDelete
 4. Ik hoorde er voor het eerst van in het Radiolab interview met Zoe Keating. Die doet hetzelfde met een cello. Heel tof.

  ReplyDelete
 5. En wie komt de eer weer niet toe zeker omdat het een Marokkaan natuurlijk weer is en geen frisse chick met een snaarinstrument? Najib Amhali!

  ReplyDelete
 6. via google afbeelding (ik zocht een bootje...) op jouw site gekomen, ergens in mei 2009. Wat mooi, wat een leuke stukjes. Ben nu alles van Portishead aan het downloaden om zelf te hebben en verder te verspreiden.
  Handig om te weten wat een schildpad eet (kroketten van de Febo)en hoe je uit kunt vinden of ie blind is.
  Give me a reason to love you, give me a reason to be.... a woman...

  Dank je voor deze site.

  ReplyDelete
 7. @lilian: Alsjeblieft! Moet zeggen dat iemand onbewust aan Portishead helpen een van de nobeler dingen moet zijn die ik ooit heb gedaan!

  ReplyDelete