Thursday, April 8, 2010

VrolijkJB wees hem op dit filmpje, en Blinde Schildpad werd er vrolijk van. Ondanks het overbodige dreuntje dat na een minuut of wat inzet.

Of deze, waar V. mee kwam.Of het inmiddels fameuze Youtube "Lux Aurumque" project (al was het alleen om er eens aan herinnerd te worden dat het internet toch vooral niet volzit met pedo's, reaguurders en goatse* varianten. Als je de wereld zo af-en-toe nog weer's bekijkt door de lens van de oude media zou je dat haast vergeten...).In de woorden van mevrouw Björk Guðmundsdóttir:
I have walked this earth
and watched people
It doesn't scare me at all
I can be sincere
and say I like them
Het is lente, mensen. Gaat voort en vindt u iemand om iets leuks mee te maken.

*) Niet googelen op 'goatse'. Serieus. Niet doen.

11 comments:

 1. Ik heb jarenlang gedacht dat 'goatse' een Friese meisjesnaam was ofzoiets. Totdat ik er een keer op googelde. Toen hoefde ik mijn babi pangang niet meer.

  En bedoel je nou 'iemand om iets leuks mee te maken' of 'iemand om iets leuks mee mee te maken'? Of allebei? Eenderlei: goeie tip, ik zal er eens werk van maken.

  ReplyDelete
 2. en als ik goatse nou opzoek op wikipedia?

  ReplyDelete
 3. Oh, dat valt nog best mee eigenlijk. Ik heb wel onplezieriger dingen gewikipedia'd :)

  ReplyDelete
 4. Ga nou maar gewoon naar Lux Aurumque luisteren, stukken beter voor je welbeleven.

  ReplyDelete
 5. Oh fijn, nou staat het woord 'goatse' dus in m'n zijbalk. De volgende 5 comments mogen alleen over vrolijke, verheffende & moedgevende zaken gaan, ok?

  Things to do today: commit random acts kindness!

  ReplyDelete
 6. Over random acts of kindness gesproken: nog voor je die aansporing plaatste heb ik vanochtend een jonge vrouw uit de nood geholpen door haar met behulp van mijn chippas een koffie met melk te verschaffen (in de wandelgangen ook wel een één-tweetje genoemd omdat dat de cijfers zijn die je achtereenvolgens in moet toetsen voor een koffie met melk - zelf neem ik altijd een één-vier met een beetje minder drie) omdat zij geen chippas had en de koffieautomaten in ons gebouw alleen met een chippas werken en zij alleen muntjes had. Zoals me wel vaker overkomt begon ze me daarna niet vurig te zoenen.

  ReplyDelete