Tuesday, March 30, 2010

Hele Langzame Dingen (cont'd)

Dit is een gastpost van Drabkikker.

Arme, arme Schildpad! Hij linkt me zojuist het tofste van het tofste en hij kan het zelf niet gebruiken omdat het alleen op Windows werkt! Daarom niet meer dan gepast dat ik er op zijn eigen blog kond van doe: Paul's Extreme Sound Stretch, een programma waarmee je elk gewenst geluidsfragment tot ongehoorde proporties kunt uitrekken. Luistert u bijvoorbeeld eens naar dit gestretchte stukje Canto Ostinato:Dat is potverdikke mooi, is dat! Paddo, ga jij eens even héél rap een PC kopen.
Naar: Simeon ten Holt - Canto Ostinato
Versie voor 4 piano's, uitgevoerd door
Gerard Bouwhuis, Gene Carl, Cees van Zeeland en Arielle Vernède
Donemus 1995; heruitgave Et'cetera 2009

3 comments:

 1. Ooooh, het lijkt me zo mooi: de Canto, eindeloos opgerekt rolt uit onzichtbaar opgestelde speakers, ergens in een ijskoude, lege fabriekshal. Het publiek ligt, zo ver mogelijk van elkaar verwijderd, vastgebonden in een soort armaturen die alleen maar enorm vertraagde bewegingen toestaan. Of misschien dat iedereen voorafgaand aan de uitvoering geïnjecteerd wordt met spierverslappers!!!

  Of wordt het dan raar? Dan moe je het zeggen hoor...

  Ik kwam trouwens bij dit programmaatje nav 9 Beet Stretch, waar ik in een vorig comment aan refereerde.

  ReplyDelete
 2. Mnèèh, doe mij dan toch maar de versie waarbij iedereen bloot in een zonovergoten klaprozenveld mag liggen. En vlinders.

  ReplyDelete
 3. coole nieuw achtergrond - maar eigenlijk houd ik er stiekem niet van als formats veranderen van kranten/sites/blogs/dingen. Dan moet ik altijd een beetje huilen. Er verandert al zoveel.

  Kom je elke 2e donderdag pubquizzen in den Haag om half negen 's avonds trouwens? Nee? Hé wat flauw.

  chag sameach,

  Liesje

  ReplyDelete