Thursday, January 21, 2010

Naoko Ito - Flora & Ubiquitous
5 comments:

 1. How v.v. cool!

  p.s. heb jij expres extra-leuke human-check woorden op je blog? bij anderen zijn ze altijd saai maar bij jou zo grappig, nu ook weer: unnips. hihihihi, of komt het door slaapgebrek mijnerzijds dat ik nog steeds maniakaal aan het typen ben en niet gewoon netjes naar bed ben gegaan? "Kinderen, jullie zijn boven je theewater", zou mijn moeder zeggen.

  Nou doehoei!

  ReplyDelete
 2. Nee, ik heb er helaas totaal geen macht over... Ik zou nochthans graag een captchaschrijver zijn!

  ReplyDelete
 3. wat een mooie dingen, van Naoko...

  ReplyDelete
 4. @ Eliza & Paddo: Ja, ik ben ook erg benieuwd wie of wat, en zo ja hoe, die woorden genereert. Ik ben al jaren geleden eens begonnen met een woordgenerator gebaseerd op toegestane Nederlandse begin-, midden- en eind-lettercombinaties die men met behulp van een dobbelsteen oproept, en ik vraag me af of deze apps ook zo werken.
  Ik zal 'm eens op m'n blog gooien, dat baksel van mij, is leuk voor in de auto naar Lloret de Mar.

  ReplyDelete