Wednesday, September 30, 2009

Borát, of hoe ik leerde me geen zorgen te maken en van humor te houden

U zult het niet geloven, maar uw eigenste Blinde Schildpad wordt wel eens verdacht van het hebben van humor. Ha! Dan hebben ze mij dus nog nooit verkouden gezien!

Hoe dan ook, áls ik humor heb (en ik zeg niet dát dat zo is) is dat voor een flink deel de schuld van Drabkikker en zijn stapels opnames van Borát, de vrijwel volstrekt vergeten radiovoorloper van Jiskefet. Nachtenlang naar geluisterd, decennia geleden, toen je alleen nog maar in de winter, over het ijs, op Terschelling kon komen en een "internet" misschien iets voor platvis was.

Deed Drabbie mij dus deze week een cd'tje gedigitaliseerde Borátfragmenten toekomen. Mieters!

Een bericht voor de vissers


Nu weet tenminste iedereen die mijn gedachten kan horen waar die toeter vandaan komt!

1 comment:

  1. Mocht u binnenkort iemand van Wikipedia spreken, zeg dan dat ze als de wiedeweerga dat lemma over Rik Zaal gaan maken.

    ReplyDelete