Friday, April 10, 2009

Komaan, brave borsten! 't Is rokjesdag!

Om rokjesdag (arguably vandaag, hier in't noorden) te vieren, offreert Blinde Schildpad u zijn vermoeden dat, ondanks alles, de borst, bij ontstentenis van een leuke meid daarachter, niet meer is dan een paar handvol lauw orgaanvlees.

Wat de media- en reclamemoguls daar verder ook van willen vinden...


*En, on a completely unrelated topic, niet meer waard dan een honende voetnoot in petieterige lettertjes:

Is het u ook weer zo opgevallen in het nieuws, de laatste tijd?

De Rooms Katholieke kerk excommuniceert artsen die een abortus uitvoerden bij een 9-jarig Braziliaans meisje dat verkracht was door haar stiefvader. Bovenpaap Bennie 16 zegt in Afrika (u weet wel, dat continent met al die ziektes) dat condooms de AIDS/HIV-problematiek alleen maar verergeren. Vincent Nichols, de nieuwe Aartsbisschop van Westminster (en daarmede de facto katholiek primaat van het Verenigd Koninkrijk) vindt het maar niets dat er reclame voor voorbehoedsmiddelen op TV is.

Ik stel voor dat we de suggestie van vriend Schijnoplosser volgen en deze luitjes hartelijk & hartgrondig uitlachen.

Er is toch geen enkel redelijk gesprek nodig met dergelijke lieden, die menen de enige rechtmatige woordvoerders te zijn van een almachtig opperwezen dat het er kennelijk zó druk mee heeft in de smiezen te houden wat u allemaal met uw piemel, flamoes of poepert doet, dat hij geen gaatje meer overheeft (ahem...) om's ergens een aardbevinkje, epidemietje of oorlogje tegen te houden?

Geef ze een aai over de bol, een glas warme melk en vanavond vroeg naar bed, maar betrek ze in Zeus' naam niet in grote-mensen-gesprekken waar ze helemaal niks te zoeken hebben.

Als ze d'r nou's alleen niet zoveel levens mee zouden verwoesten...

No comments:

Post a Comment