Friday, October 10, 2008

Pardon? Wat zei u daar nou net?

Mag Blinde Schildpad even uw aandacht voor drie berichtjes die de afgelopen dagen zijn verbazings-klier stimuleerden? Er is een soort van grootste gemene deler...

1.
De BBC bericht dat Sheikh Muhammad al-Habadan, geestelijke te Saudi-Arabië, de sluier in de variant die beide ogen vrijlaat, uitnodigt tot onzedig, liederlijk gedrag. Duidelijk is het de meest godvrezende oplossing uw vrouwen, zusters en dochters sluiers met maximaal één (1) ooggat te laten dragen.
2.
The Press Republican, een locale gazet in noord-oost New York, rapporteert dat kunstlerares Jerilea Zempel afgelopen zomer is verhoord bij een grensovergang tussen Canada en Usanistan. De verdenking? Copyright-schending, misschien zelfs bedrijfsspionage. De aanleiding? Dit schetsje in Zempels notitieblok.
3.
Tenslotte, dixit The Telegraph: Peter Mullen, Anglicaans rector van St Michael’s Cornhill en St Sepulchre without Newgate in Londen, stelt voor dat we homo's gaan verplichten zich met de onderstaande waarschuwingslabels te laten tattoeëren, respectievelijk op de bips en de kinnebak. Volgens de eerwaarde Mullen betrof het hier light-hearted jokes.

Sodomie kan uw gezondheid ernstige schade toebrengen.

Fellatio is dodelijk.