Tuesday, October 7, 2008

In case of emergency, break bank

Ik hoop maar dat dit satire* is:

Als ik nou een van de republikeinse cratocraten van Usanistan was, dan zou ik er waarschijnlijk voor willen zorgen dat hoe dan ook come November dat vrijdenkende zwartje niet de hut van de hoofdman zou mogen betrekken.

Ik zou bijvoorbeeld, één kraaloogje op de polls gericht houdend, het uitroepen van de noodtoestand in mijn achterzak klaar hebben.

Oops!
Sorry! Helaas is het, onder de huidige afschuwelijke omstandigheden, beter dat die goeje ouwe Sjors Wandelaar Struik nog eventje de Grand Poobah blijft. Voor de stabiliteit van de wereldeconomie en zo, begrijpt u? Die krans van gouden eikenbladeren is natuurlijk puur symbolisch, maakt u zich geen zorgen, suck..., eh, burgers.

Dat kan natuurlijk niet zomaar...

...maar het kán wel.Rep. Brad Sherman (D-CA).

*) Niks in deze post vertegenwoordigt de daadwerkelijke mening van Blinde Schildpad. Via BoingBoing.