Sunday, October 5, 2008

Dozen

Hoi, ik ben Farid en ik wil vertellen over mijn hele leuke hobby.

Mijn hobby zijn dozen.

Ik vind dozen heel leuk want ze zijn vaak heel mooi en je kan er dingen in doen. Ik verzamel ook dozen. Ik heb er heel veel. Sommige zijn groot maar anderen zijn klein en er zitten ook nog een heleboel maten tussen.


Vroeger stond mijn hele huis vol dozen. En dan kon ik soms sommige dingen niet meer vinden. Maar toen kwam ik erachter dat ik ook weer dozen in de dozen kon stoppen. En in die doos kunnen dan weer andere dozen. En daar passen dan vaak nog meer doosjes in, maar alleen hele kleintjes.

Dat is mijn goeie en leuke tip voor andere mensen die dozen verzamelen.

Maar goed, ik vind dozen verzamelen dus heel erg leuk en ik hoop dat ik er nog heel lang mee door kan gaan. Je kan wel zeggen dat dozen echt mijn lust en mijn leven zijn!

Zelfs mijn vriendin is een doos.

(met dank aan mijn broertje)

No comments:

Post a Comment