Friday, July 18, 2008

Pappa en Olivia

De ellende in de wereld bij McSweeney's: Funny letters from summer camp and their not-so-funny responses. Daarop geïnspireerd:


Lieve pappa,

Het is echt vet leuk in mamma's nieuwe huis. En oom Herman is ook heel lief. En ik heb echt vet veel nieuw speelgoed gekregen. En in het weekend mag ik op het paard. En ik mis je echt vet veel en ik hoop dat je mamma weer lief gaat vinden.

Kusjes,
Olivia

---

Lieve Olivia,

Sorry dat ik je zo laat terugschrijf. Pappa wist even niet meer wie hij precies was maar gelukkig konden de dokters pappa helpen. Ik vind het fijn om te horen dat je het leuk hebt bij mamma en oom Hermaasasnasn. Heb je ook een mooie kamer? Pappa heeft ook een nieuwe kamer in een heel groot nieuw huis. Het is hier heel leuk want pappa hoeft niet zelf eten te maken of kleren te kopen of naar zijn werk. Maar in het weekend mag pappa wel naar buiten en dan gaat hij naar de vijver. Daar zijn hele lieve eendjes. Nou, ik hoop dat je het leuk hebt op je nieuwe school en dat je tegen mamma zegt dat ze niet meer bang hoeft te zijn voor pappa. Zeg maar dat pappa nu de pilletjes wel helemaal doorslikt.

Groeten,
je Pappa


(Picture © by Traustid)

No comments:

Post a Comment