Thursday, July 3, 2008

Ober! Een portie voor Fikkie, svp!

Ok, sorry hoor, maar dit is, hoezeer ik ook oprecht vind dat we een beetje rekening met elkaar moeten proberen te houden, echt volkomen nuts.

De Daily Mail bericht dat een promotieposter van de lokale hermandad van Tayside met onderstaande foto erop tot oproer leidt onder een deel van de bevolking. Omdat er een hond op staat. En honden onrein zijn.

Wat dat ook moge betekenen.
Soit, dat er mensen zijn die niet zo van honden houden, snap ik. En dat ze dan zelf geen hond willen hebben, of op willen eten, of niet in hun facie geslobberd willen worden, snap ik ook. Ik ben zelf meer een kattenmens.

Als iemand daar verder nog een religieuze context bij heeft; uitmuntend, moet je vooral iets mee doen. En als je het dan echt héél belangrijk vindt, mag je daar ook best wat over zeggen om mij.

Ook als ik je mening vreemd vind.

Maar dat een overheidsinstantie dergelijk gemor niet eenvoudigweg ter kennisgeving aanneemt en omstandig uit meent te moeten leggen waar de kink in de kabel zat (geen navraag gedaan bij de diversity adviser) en belooft het nie weer te doen...

...dat slaat echt als een tang op een varken.

(ba-da-bing!)

No comments:

Post a Comment